Евтим Милошев застана на страната на Стоян Алексиев след гръмналия

...
Евтим Милошев застана на страната на Стоян Алексиев след гръмналия
Коментари Харесай

Шефът На Стоян Алексиев Най-Накрая Проговори За Скандала Със Студентката, Но Няма Да Повярвате Какво Каза!

Евтим Милошев застана на страната на Стоян Алексиев след гръмналия сесксскандал. Напоследък пенсионираният артист възроди славата си около тв продукцията „ Откраднат живот “. А досегашният му началник изразни обществено мнението си за връзката му с Ивана Бобойчева.

Продуцентът изрично съобщи, че гибелта на екранния проф Генадиев няма нищо общо с гръмналия през лятото скандал със Стоян Алексиев. Евтим Милошев споделя, че таи единствено положителни усеща към артиста и го приема като страховит експерт. За в бъдеще на драго сърце би работил още веднъж с него.

Той счита, че точно огромната популярност на Стоян е повода абсурдът с папарашките фотоси да придобие такива размери. Но, съгласно Евтим Милошев, за любовта няма възраст и граници. Затова никой не би трябвало да застава на пътя й. Той се майтапи, че дай Боже всекиму на 66 години да може да бърка под полата на млада госпожица, написа „ Уикенд “.

Продуцентът декларира, че е най-лесно да се съди в профил, само че не би трябвало да забравяме, че нищо в живота не е единствено черно или единствено бяло. Според Евтим Милошев, медиите са прекалили с четенето на морал. Но, въпреки всичко, всички обществени персони, включително и Стоян Алексиев, не трябва да не помнят, че би трябвало да служат за образец на обществото.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР