Евтим Милошев – продуцентът на Комиците“, Столичани в повече“ и

...
Евтим Милошев – продуцентът на Комиците“, Столичани в повече“ и
Коментари Харесай

Евтим Милошев направил сефтето с 30-годишна докторка на морето!

Евтим Милошев – продуцентът на „ Комиците “, „ Столичани допълнително “ и „ Откраднат живот “, чукна половин век на 2 май, научи HotArena.

На такава паметна годишнина множеството хора си вършат равносметка за живота и си напомнят значимите моменти в него. Безспорно за всеки мъж от значително значение е първият път, когато е правил секс, защото това е мигът, в който момчетата стават мъже.

Първият път на Милошев пък е повече от запаметяващ се. Сефтето продуцентът не е направил с някое гадже или своя връстничка, а с какичка. Историята е банална. Евтим бил младеж, на 16 години, и отпътувал на лагер на морето. Както нормално се случва, морският бриз, пясъкът и топлото време отключили желанието на Евтим за сантиментални прекарвания, писа „ Галерия “.

Запознал се със сексапилна какичка, която изглеждала като най-подходящата жена, с която да прави секс за първи път. Тя била на 30 години, само че приличала съвсем на негова връстничка. Тя подсигурила и безвреден секс без никакви гафове.

Така една вечер на морето сефтето се случило. „ След като огромното събитие стана, даже споделих на дамата: „ Дано не сме създали нещо непредвидено! “. А тя в духа на представлението, което разигравах, ми отговори: „ Не се притеснявай, моето момче, нали съм лекарка! “, спомня си Милошев.

През годините Евтим е имал връзка с журналистката от Българска национална телевизия Евгения Атанасова , както и с някогашната синоптичка на Нова – Петя Григорова , която го направи зет с Христо Сираков. Приписвана му е спекулация и с фолк певицата ДесиСлава . Бил е гадже на Боряна Шехтова , която го заряза поради Таки, с който към този момент имат цели два наследника. Днес Милошев от години живее със сценаристката Христина Апостолова , която е майката на сина на Димитър Рачков.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР