„Еврошанс отново е в центъра на събитията. Любимата числова игра

...
„Еврошанс отново е в центъра на събитията. Любимата числова игра
Коментари Харесай

Късметлийският ден на Здравко Чолаков от Кирково

„ Еврошанс " още веднъж е в центъра на събитията. Любимата числова игра зарадва следващия късметлия и провокира приливна вълна от страсти и адреналин в пункта на „ Евробет " в Кирково.
Това е една невероятна история за шанс и съвпадане, в която основен воин е Здравко Чолаков - момчето, което завоюва две облаги по 6 000 лв. и потвърди, че ориста в никакъв случай не бърка.

В началото по нищо не проличава, че този ден ще бъде толкоз специфичен. Бъдещият късметлия се прибирал от работа и по пътя се отбил до пункта на „ Евробет " в Кирково, където го чакали другари. Здравко първо си пуснал един ваучър за няколко тегления с обичаните си цифри. Малко по-късно решил, че желае да продължи да играе и по тази причина отишъл да си пусне нов ваучър за идващите тегления, отново със същите цифри. По нехайство обаче Здравко дублирал едно от тегленията и по този начин без да желае направил двоен залог.
Грешката се оказва вярна, тъй като тъкмо в това изтегляне излизат късметлийските му цифри и той се оказва с двойна облага. Така щастливецът сграбчил не една, а две облаги по 6 000 лв..

Тегленията на играта „ Еврошанс " можете да следите в пунктовете на „ Евробет " и на eurobet.bg. Забавлявайте се и с новото мобилно приложение, което можете да свалите от ТУК.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР