Евросъюзът утвърди какво да бъде развитието на възобновяемата енергия. Решено

...
Евросъюзът утвърди какво да бъде развитието на възобновяемата енергия. Решено
Коментари Харесай

Всеки жител на Евросъюза ще може да продава излишъците си от електроенергия

Евросъюзът утвърди какво да бъде развиването на възобновимата сила. Решено бе към 2030 година възобновимата енергетика да обезпечава 32% от нужната сила.
Важен нов миг е, че на  всички поданици на Европейския съюз се подсигурява и се дава правото да създават, да се запасяват и да продават електрическа сила.  Решението има за цел да унищожи монопола на огромните енергийни компании, написа kaldata.com.

Асоциацията на производителите на съоръжение за слънчеви електроцентрали SolarPower Europe дефинираха решението като „ огромна победа “. Това е напълно разумно, тъй като всички поданици на Евросъюза ще имат законната опция да генерират, акумулират и продават електрическа енергия.

Green Tech Media призова за по-подробно вглеждане. След оставката на държавното управление на Испания, полемиката помръдна от мъртвата точка по този и по други въпроси. Предишните управляващи на тази страна бяха срещу самостоятелното генериране на електрическа сила и за приемането на сходно съглашение не можеше да става дума.

За разлика от другите държавни управления, бизнесът е подготвен да тръгне по този път. В началото на месец юни, огромните вложители в тази област, контролиращи към $26 милиарда капитал, приканиха страните от G7 незабавно да подхващат ограничения за отричане от потреблението на въглища в енергетиката. Обещани бяха великодушни вложения за постигането на тази цел.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР