Европредседателството не може да бъде повод опозицията да си затваря

...
Европредседателството не може да бъде повод опозицията да си затваря
Коментари Харесай

БСП: Председателството не може да бъде повод опозицията да си затваря очите

Европредседателството не може да бъде мотив опозицията да си затваря очите за протичащото се в страната ни - в политически проект, съобщи пред bTV зам.-председателят на Българска социалистическа партия Деница Златева.

По думите й, тематиката за корупцията е извънредно сензитивна, което се подтвърждава и от самия факт, че през последните 10 дни в доста западни медии излизат публикации за страната ни, които по никакъв начин не са приятни.

Усещането за корупция е във висшите етажи на властта, както и в локалната власт - там, където има сериозен финансов запас. Пример за това е санирането, както и публичните поръчки в други браншове, сподели Златева.

В новото антикорупционно законодателство се събират няколко звена - това събиране няма да бъде дейно. За нас е значимо да се откри оня орган, механизъм, който да докара до резултати, до неоправдателни присъди, твърди зам.-председателят на Българска социалистическа партия.

След като стартира новият политически сезон, на 17 януари претекстовете за избор на съмнение към държавното управление ще бъдат импортирани, заяви Златева.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР