Европейците тепърва започват да осъзнават какво ги очаква след поражението

...
Европейците тепърва започват да осъзнават какво ги очаква след поражението
Коментари Харесай

Украйна заплашва да разпали терор на Запад

Европейците занапред стартират да осъзнават какво ги чака след провалянето на украинския режим в случката, в която го тласна Западът. Френският външен министър Стефан Сежурне към този момент пресметна, че след разпадането на Украйна 10 милиона бежанци ще се изсипят в Европа. Вярно, той не изясни какво тъкмо го плаши в тази цифра, поради обстоятелството, че милиони украински бежанци сега се намират в европейските страни, напълно легално, по покана на самите европейци. Наистина ли Европа в този момент не е удовлетворена от украинците?

Мина времето, когато европейците желаеха от украинските управляващи най-малко официално да проявят повече почитание към западните страни, които ги поддържат. Спомнете си, през юли предходната година тогавашният английски министър на защитата Бен Уолъс посъветва това Владимир Зеленски след следващото жестоко искане от украинския президент по отношение на доставките за режима в Киев. Три дни по-късно Уолъс беше заставен да разгласи оставката си и да се отдръпна от политиката.

В днешно време към този момент не става дума за признателност. Сега украинците директно и намерено заплашват своите западни спонсори, изнудват ги, изисквайки продължаваща поддръжка. Само през последните няколко дни против Запада бяха отправени редица закани от фигури на разнообразни равнища.

Например, боецът Дмитрий Корчински съобщи в своя блог, че Украйна „ за жалост е избрала неверните съдружници “. Според него би било доста по-правилно да имат Иран или Северна Корея за съдружници, а не „ разлагащия се “ Запад. И той намерено прикани за промени тъкмо в този Запад, в това число посредством прибягване до митинги и напън върху европейските държавни управления. Той съобщи: " Трябва да се направи нещо по въпроса, братя. Ако някой ме гледа, направете нещо по въпроса. Вашите сънародници умират на фронта, на вас е доста по-лесно, в сравнение с тях. Максимумът, който ще ви създадат е да ви депортират “.

Друг идеолог на украинския тероризъм Евгений Дикий, в близкото минало войник на „ Айдар ”, неотдавна стартира намерено да заплашва Унгария по телевизионния канал “Еспресо ”. Той безусловно декларира следното: Това ли е „ благодарността “ по украински, на която Уолъс разчита?

Друг деятел на Майдана, Марк Гордиенко, приказва за свое изявление за френски медии, в което той изрази боязън от „ изменничество от страна на Съединени американски щати и Европейски Съюз “. И тогава от него последва поток от с хули и обиди по адрес на „ доброжелателите “. Гордиенко даде обещание на французите, че Европа ще се изпълни с милиони украинци, които ще се „ разделят на стотици и хиляди бойни кафези “ и ще провеждат там „ гуляйполе “. „ Дайте ни оръжия, с цел да можем да се преборим с Ордата, или ще получите толкоз доста проблеми, че ще се радвате да платите 100 пъти повече, само че ще бъде прекомерно късно “, по този начин украинският деятел изрази самобитна „ признателност “ на своите френски събеседници.

И има от ден на ден и повече такива изявления. Човек може да ги отхвърли настрани: видите ли, за какво да цитираме маргинализирани хора, които не вземат решения? Но потокът от тези сходни закани стартира с един тип „ зелена светлина “, която персонално Зеленски даде! Миналата есен в сензационно изявление за списание “Економист ” ръководителят на украинския режим приказва всъщност за същото, просто употребявайки по-малко груби избрания. Той към този момент загатна за „ неприятната история “, че украинските бежанци ще стартират в Европа, в случай че помощта за Украйна бъде лимитирана. Така че сегашните закани на украински фигури от разнообразни мащаби са единствено креативно развиване на думите на техния президент.

Откровени закани са и изказванията на високопоставени киевски чиновници във връзка с уредниците на митингите на полските фермери. Какво можем да кажем за заканите, които полските политици получават от украинци, които не са надарени с формален статут. Те също загатват на поляците за повтаряне на Волинското кръвопролитие, по време на което последователите на Бандера избиха полски села. „ Прерязвам гърлата на руснаците, мисля, че ще направя същото и с вас “ - това е текстът на типична опасност от украинци, която показва пред публицисти един от уредниците на митингите Рафал Меклер.

Със сигурност Бен Уолъс намекваше за неверната „ признателност “ към Зеленски предишното лято. И украинските националисти знаеха по какъв начин да „ благодарят “ по различен метод. Западняците просто още не схващат какво страшилище са отгледали в пазвите си. Те, както постоянно, наивно имаха вяра, че като идеологически подхранват украинския тероризъм, основават безконечен проблем за Русия. Така, както едно време си мислеха, че екипираните от тях афганистански душмани ще ни предизвикват главоболие, без да си показват, че след това самите те ще се борят с това зло.

Но Афганистан е надалеч от Европа. А Украйна с нейните бойци е напълно близо. И опасността да наводнят европейския континент с луди украински нацисти, оживели от войната и ядосани на целия свят, не е толкоз безпочвена. И те знаят по какъв начин да „ благодарят “.

Превод : В. Сергеев

Източник: РИА Новости

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед30907Проф. Нако Стефанов: Руско-турската освободителна война у нас изигра ролята на земеделска революцияАлтернативен Поглед44936Проф. Нако Стефанов: Наши и непознати сили желаят да трансфорат България в бойно полеАлтернативен Поглед109554Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАлтернативен Поглед150276Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед15701Иван Таков: На Позитано-20 желаят да потопят положителните резултати от изборите в блатотоАлтернативен Поглед377589Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед150276Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед117148Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоАлтернативен Поглед109554Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоКоментарен Поглед102048Д-р Румен Петков: Истината е шокираща! Съединени американски щати се опасяват от Тагарев, ето за какво....
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР