Европейското подразделение на Nissan обяви, че продажбите на пикапа Navara са

...
Европейското подразделение на Nissan обяви,
че продажбите на пикапа Navara са
Коментари Харесай

Nissan Navara с повече от 50 000 продажби в Европа за 2 години

Европейското поделение на Nissan разгласи, че продажбите на пикапа Navara са преминали границата от 50 000 единици за последните две години.

От Nissan разясняват, че Navara, който спечели престижната премия безусловно броени дни след световната си премиера на салона във Франкфурт през ноември 2015, e предпочитаният азиатски пикап във Великобритания, Германия и Швеция.

От марката споделят също по този начин, че въпреки засилената конкуренция, Navara регистрира ръст в пазарното си присъединяване от 11% през 2015 до 17% от началото на тази година. Повече от 80% от осъществените представители на модела пък са от двете му по-луксозни нива на изпълнение- N-Connecta и Tekna.

В оборудването на Navara, която стандартно се предлага с петгодишна/160 000 километра гаранция, могат да бъдат включени системата Around View Monitor за видео-наблюдение около цялото транспортно средство, Forward Emergency Braking (FEB), инфо-комуникационната и мултимедийна система NissanConnect, диодни фарове, системи за подкрепяне на спускането и потеглянето по надолнище, круз-контрол и други.

Nissan Navara, който се предлага във версия с две и четири задвижващи колела и с товароносимост от над 1 звук, разполага с нов 2.3 литров dCi мотор (160 и 190 конски сили), който дава обещание с 24% по-добра горивна икономичност, в съпоставяне с предшественика си.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР