Европейското подразделение на Honda разпространи информация за обновената и сериозно

...
Европейското подразделение на Honda разпространи информация за обновената и сериозно
Коментари Харесай

Honda обнови и подобри JAZZ e:HEV

Европейското поделение на Honda популяризира информация за обновената и съществено усъвършенствана версия на модела си JAZZ e:HEV.

Наред с измененията в дизайна, JAZZ e:HEV получава напълно ново равнище на изпълнение- Advance Sport, както и усъвършенствания в задвижващата система.

В резултат на усъвършенстването на хибридната задвижваща система на JAZZ e:HEV, автомобилът получава нарастване в оптималната си мощ на електромотора от 14 конски сили, като общата такава към този момент доближава 122 конски сили, на генератора до 106 конски сили, а 1.5-литровият бензинов мотор до 107 конски сили. Максималният въртящ миг на системата остава непроменен- 131 Нм.

От Honda анонсират също по този начин, че на оптимизация е подложена и предавателната кутия на JAZZ e:HEV, като тя дава обещание още по-плавна работа, а при версиите Crosstar, Elegance и Advance и нова идея за по-динамично преживяване по време на ускорението.

Новото равнище на осъществяване Advance Sport на JAZZ e:HEV, което получава извънредно екстериорно цветово решение Urban Gray, се отличава със особено оформление на предната ризница, спортна челна решетка, неповторими 16-цолови алуминиеви джанти, специфична тапицерия, нов триспицов волан, особено конфигурирано окачване с по-твърди пружини и други.

JAZZ e:HEV, който към този момент дава обещание опция за изтегляне на ремаркета с тегло от 500 кг, получава усъвършенствания и във връзка с системите си за повишение на сигурността на пътя, като главен акцент тук е системата Traffic Jam Assist, която към този момент предлага асистенция на ръководството от 0 км/ч.

Обновените Honda Jazz и Jazz Crosstar ще бъдат стартирани на европейския пазар през идващите няколко седмици.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР