Европейското подразделение на Ford разпространи информация за поредния си проект със специализираната

...
Европейското подразделение на Ford
разпространи информация за поредния си
проект със специализираната
Коментари Харесай

Ford показа RANGER MS-RT

Европейското поделение на Ford разпространи информация за следващия си проект със профилираната в разработката на спортни автомобили компания MS-RT, главен акцент в който е актуалното потомство на легендата RANGER.

От Ford споделят, че новият Ranger MS-RT се явява върхова версия в гамата на най-продаваното пикап предложение в Европа, само че за разлика от офроуд варианта Ranger Raptor, тук главната площадка за игра на многофункционалната кола са класическите пътища и улици.

Като база за създаването на Ranger MS-RT, който ще бъде стартиран на европейския пазар през лятото на тази година, е Ranger Wildtrak, като са непокътнати основните достойнства на колата. Екстериорът на специалния пикап се отличава с изцяло новото оформление на челната решетка, нанесени са корекции по страничните части, включително нови вежди на калниците и странични престилки, добавени са 20-цолови OZ спортни джанти и други.

Интериорът на RANGER MS-RT се отличава с кожена тапицерия с противоположен оранжев шев, предни седалки с затопляне, система за косвено осветяване, специално изпълнение на подовата настилка и други.

RANGER MS-RT е оборудван с върховия двулитров EcoBlue Bi-turbo дизелов мотор с максимална мощност от 213 конски сили и максимален въртящ миг от 500 Нм, система за задвижване на четирите колела, а 10-степенната автоматизирана предавателна кутия е позната от Mustang.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР