Европейският вицешампион Англия и Съединените американски щати си дават среща

...
Европейският вицешампион Англия и Съединените американски щати си дават среща
Коментари Харесай

Трудно американско предизвикателство очаква Англия

Европейският вицешампион Англия и Съединените американски щати си дават среща в група B на Мондиала в Катар. След дуела някой от двата отбора може да си обезпечи класиране на 1/8-финал в шампионата.

Двубоят е с начален час 21:00 и ще може да го наблюдавате директно в ефира на DIEMA SPORT 3, DIEMA SPORT 3 4K или тук на Gong.bg.

" Трите лъва “ се изправят против американците в търсене на втори следващ триумф на Световното, откакто в откриващия си мач разрушиха Иран с 6:2. Възпитаниците на Гарет Саутгейт не бяха тествани съществено против азиатците, само че се чака да имат по-трудно предизвикателство в лицето на „ янките “, които започнаха с тъждество 1:1 против Уелс.

Добрата вест за полуфиналистите от Световното в Русия преди четири години е, че капитанът Хари Кейн е на линия за утрешния дуел, откакто получи удар в глезена против азиатците.

Американците пък имаха съществено преимущество през първото полувреме на дуела с Уелс, след което водеха след гол на Тимъти Уеа. Те обаче не се поздравиха с трите точки, откакто Гарет Бейл осъществя сполучливо дузпа в края.

Съединени американски щати се класира за 1/8-финалите в последните си две участия на международни шампионати – през 2010-а и 2014-а. В ЮАР „ янките “ приключиха преди всичко в група точно с Англия. Тогава директният дуел сред двата отбора приключи 1:1.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР