Европейският шампион Реал Мадрид подготвя нов голям трансфер следващото лято.

...
Европейският шампион Реал Мадрид подготвя нов голям трансфер следващото лято.
Коментари Харесай

Реал Мадрид подготвя следващото парче в пъзела за новото Галактико

Европейският първенец Реал Мадрид приготвя нов огромен трансфер идващото лято. След привличането на Едуардо Камавинга и Орелиен Чуамени в последните две лета на хоризонта се появява името на Джуд Белингам, състезател, кадърен да покрие всички позиции в халфовата линия.

Англичанинът наподобява ще бъде цел №1 на испанците и, макар че интервенцията е едвам в начален етап, „ Лос Бланкос “ са все по-убедени, че той е играчът, от който имат потребност, твърди „ Marca “. Следващото лято цената му ще бъде към 100 милиона евро, сума, която Реал Мадрид може да си разреши. Първоначалните диалози и подготовката към прехвърлянето на англичанина започнаха преди година, само че в този момент се минали на стадий, в който към този момент се разясняват съответни суми.

Белингам е единствено на 19 години, само че към този момент сподели, че е кадърен да играе на такова равнище, на което доста малко други могат да се похвалят на тази възраст. И той го прави, носейки капитанската лента на тим като Борусия Дортмунд. Англичанинът отхвърли опцията да премине в отбора като Манчестър Юнайтед, с цел да подпише с германците единствено на 17 години и развиването му оправда това решение.

Ръководството на Реал Мадрид знае, че би трябвало да подмладят халфовата си линия и Белингам може да способства доста от качествата, които има - той към този момент има способността да играе добре и в отбранителен проект, да задава темпото и да доближава до противниковото наказателно поле с топка в крайници.

Това, което също е доста ясно във „ Валдебебас “ е, че те не търсят пряк заместител на Лука Модрич или Тони Кроос, а се стремят да изградят друга полузащита, която да издържи десетилетие, като тази, образувана от Кроос, Модрич и Каземиро.

На „ Сантиаго Беррнабеу “ знаят, че ще срещнат сериозна конкуренция за Белингам от тимове от Висшата лига, измежду които другият главен претендент за подписа му Ливърпул, а също по този начин Челси и Манчестър Сити.

Real Madrid are confident of the move
— MARCA in English (@MARCAinENGLISH)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР