Европейският шампион по вдигане на тежести и бронзов медалист от

...
Европейският шампион по вдигане на тежести и бронзов медалист от
Коментари Харесай

Щангистът Ангел Русев: Неделчо Колев ни разочарова, излага себе си |

Европейският първенец по повдигане на тежести и бронзов медалист от международното състезание Ангел Русев е доста отчаян от дейностите на някогашния президент на федерацията Неделчо Колев. Босът към момента се води отпред на организацията на хартия, откакто новото управление не е вписано в регистъра поради обжалване.

В изявление за youtube канала Спортната джунгла 20-годишният тежкоатлет разкри по какъв начин с неговите сътрудници не са знаели дали ще вземат участие на международно състезание до последно.

„ Много сме разочаровани от господин Неделчо Колев – описа Ангел Русев. – Резултатите могат и да спаднат, тъй като главата не ти е в залата, а по какъв начин ще заминеш. Благодарение на доктор Кирил Панайотов и Ариф Маджид заминахме и взехме медали. Не знам дали Неделчо Колев вижда, че излага себе си. Той е на 70 години. Не е обикновено да написа по този начин в обществените мрежи за тима и за щангите. “

Как Ангел Русев се е самонадъхвал на международното, за какво е отпътувал с доста по-малки упоритости и каква смяна ще направи през 2021-а вижте в цялото изявление за youtube канала Спортната джунгла.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР