Европейският шампион по самбo Максим Новоселов дебютира с успех в

...
Европейският шампион по самбo Максим Новоселов дебютира с успех в
Коментари Харесай

Руснак нокаутира 190-килограмов гигант

Европейският първенец по самбo Максим Новоселов дебютира с триумф в бокса. Опитният деец премери сили с Денис " ПАПА ГИГАНТ " Вилданов, който тежеше 190 кг и беше с 60 кг. по-тежък от Максим. Битката им беше планувана за 4 рунда по 2 минути, а галавечерта се организира в Москва.

В първите два рунда липсваха забавните положения. Двамата си вкараха по няколко джаба, само че нищо забавно. Новоселов се откриваше и приканваше своя противник да го удари, само че Денис не се поддаде. Макс изглеждаше една концепция по-добре от своя конкурент, който също правеше дебют.

В третия рунд нещата станаха забавни. Двамата се престрашиха и размениха няколко тежки удари. Новоселов вкара серия от бомби в тялото на Вилданов и го прати в нокдаун. Денис съумя да се изправи и продължи борбата.

В четвъртия рунд Максим подвигна оборотите и вкара серия от удари в главата и тялото на Вилданов. Макс го притисна в ъгъла и го смъкна на земята с тежките си крошета. Вилданов отхвърли да се изправи и загуби с механически нокаут в последния рунд.

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР