Европейският шампион по бокс Даниел Асенов се класира за полуфинала

...
Европейският шампион по бокс Даниел Асенов се класира за полуфинала
Коментари Харесай

Тайсъна и Петрова си гарантираха медал на Игрите в Минск

Европейският първенец по бокс Даниел Асенов се класира за полуфинала на Европейските игри в Минск, откакто преодоля по точки френския играч Билал Бенама в категория до 52 кг. Асенов имаше минимално предимство през целия дуел и най-после го материализира с 4:1 съдийски гласа (29:28, 29:28, 29:28, 28:29, 29:28). По този метод Тайсъна от Кукорево си обезпечи минимум бронзов орден от Игрите, като чака да научи името на противника си на полуфинала по-късно през днешния ден.

Горе-долу по същото време Станимира Петрова по сходен метод си подсигурява отличие в категория до 57 кг в Минск, откакто по решителен метод съкруши французойката Местиен Мона. Петрова с безупречното си показване съумя да убеди всички петима съдии в превъзходството си, като всеки един от тях е присъдил единомислещо всичките три рунда в нейна изгода.

Петрова ще се боксира на полуфиналите в петък, като те стартират в 14:00 часа българско време. От 15 са полуфиналите борби в категория до 52 кг, където ще чакаме победа и от Даниел Асенов.
Снимки: Иван Йочев, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР