Европейският шампион по биатлон от надпреварата в Полша - Владимир

...
Европейският шампион по биатлон от надпреварата в Полша - Владимир
Коментари Харесай

Владимир Илиев е спортист №1 на Троян

Европейският първенец по биатлон от конкуренцията в Полша - Владимир Илиев, беше определен за състезател на 2017 година в Троян, в обичайна анкета проведена от общината, оповестиха от общинската администрация.

В допитването са взели участие локалните медии, спортните клубове, а за първи път и жителите на Троян. Втори в класацията е международният първенец по ски-ориентиране от шампионата в Русия Станимир Беломъжев. Той бе избран за номер 1 от жителите на града и получи специфична премия. Илиев и Беломъжев не участваха на формалната гала " Спортист на годината ", състояла се нощес (10 януари) в Информационно-културен център - Троян, поради уговорките си.

Те изпратиха видео-поздрави, които бяха излъчени по време на награждаването. На трето място се подреди Пламен Мошеков (карате), следван от Изабела Христова (джудо и самбо). Отличието треньор на годината получи Николай Цанков - треньор по джудо и самбо. Специално отличие - благодарствена грамота, получи локалният бизнесмен Георги Радковски, ръководител на клуб по биатлон " Амбарица ", за изключително заслуги в развиването на детско-юношеския спорт в община Троян. Част от премиите на десетте най-хубави спортисти на Троян за 2017 година връчи кметът Донка Михайлова.

" Това е най-силната година в спортната история на Троян. Единици български градове, освен с мащаба, само че и в пъти по-големи от Троян могат да се гордеят с четирима международни и трима европейски шампиони; с общо 13 международни и европейски трофеи за една година ", сподели Михайлова.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР