Европейският шампион по биатлон на 20 км в индивидуалното бягане

...
Европейският шампион по биатлон на 20 км в индивидуалното бягане
Коментари Харесай

Оперираха простреляния Краси Анев

Европейският първенец по биатлон на 20 км в самостоятелното тичане от Раубичи (Беларус) през 2019 година Красимир Анев е нормализиран след интервенция във ВМА. Както е известно, трикратният олимпийски участник и някогашен национал се самопростреля в корема преди няколко дни.

Анев е в реанимацията, където се намира в медикаментозна кома, тъй като патронът е засегнал долната част на белия му дроб. Състоянието му остава тежко, само че устойчиво.

От Министерство на вътрешните работи в началото оповестиха, че 36-годишният самоковец е бил открит да агонизира край язовир „ Дренов дол “, покрай Кюстендил, вечерта на 1 ноември. Инцидентът е станал към 19:00 часа в сряда. Анев е бил откаран първо в болничното заведение в Кюстендил, където е бил нормализиран, с цел да бъде превозен с кола за спешна помощ към столицата.

От началото на 2021 година той е назначен за инструктор по физическа подготовка към Военновъздушните сили (ВВС).

Проверяват се всички версии по случая, в това число и опцията за опит за самоубийство. Анев е татко на 6-годишно момиченце, а преди случая загатна във фейсбук за отчаяние от изменничество и персонални проблеми.

В дните преди случая Красимир Анев разгласява в социалната мрежа думи на писателя Павел Вежинов - " Всяко изменничество стартира с доверие ", като сбито разяснява: " Абсолютна истина ".
 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР