Европейският шампион Ливърпул гостува на Саутхамптън само три дни, след

...
Европейският шампион Ливърпул гостува на Саутхамптън само три дни, след
Коментари Харесай

Адриан все пак започва за Ливърпул

Европейският първенец Ливърпул гостува на Саутхамптън единствено три дни, откакто изигра тежък дуел с Челси в Истанбул, приключил с дузпи и успех на " алените " със Суперкупата на Европа. Мърсисайдци разгромиха с 4:1 Норич в първия кръг, до момента в който " светците " инкасираха тежка загуба с 0:3 от Бърнли като посетител.

Адриан дел Кастийо - заместникът на Алисон, който получи травма против Норич, се трансформира в воин за Ливърпул против Челси, само че и той получи нелепа контузия в глезена по време на насладата след триумфа за Суперкупата на Европа. Вчера Юрген Клоп изрази подозрения, че испанецът ще може да играе през днешния ден. Адриан обаче стартира като титуляр. Джо Гомес сяда на скамейката, а Трент Александър-Арнолд се завръща отдясно на защитата. Партньор на Вирджил ван Дайк в центъра е Жоел Матип. Алекс Окслейд-Чембърлейн този път е част от халфовата линия на Ливърпул, в която са още Джеймс Милнър и Жоржиньо Вайналдум. Садио Мане, Роберто Фимино и Мохамед Салах стартират като титуляри в предни позиции.
Checking in from St Mary's #SOULIV pic.twitter.com/s7NeTOEnjw
— Liverpool FC (@LFC) August 17, 2019

Ралх Хазенхютъл е направил единствено две промени. Мая Йошида стартира вместо Джак Стивънс, а Дани Ингс е сменен от Пиер-Емил Хьойберг.

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО ТУК!
СТАТИСТИКА ТУК!
МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА ТУК! Премиър лийг 2 кръг, събота 17 август  Саутхамптън 17:00предстои  Ливърпул
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР