Европейският шампион и световен рекордьор по вдигане на тежести в

...
Европейският шампион и световен рекордьор по вдигане на тежести в
Коментари Харесай

Насар опериран по спешност след битов инцидент

Европейският първенец и международен рекордьор по повдигане на тежести в категория до 89 кг Карлос Насар беше опериран по неотложност след претърпян битов случай. Това ще го извади от строя за месеци, само че геният е уверен, че ще е подготвен за олимпиадата в Париж следващата година.

" Скъсан ахилес, напълно срязан по-скоро. Не е лека травма, само че не е нещо съдбовно, ще се оправя. Аз съм твърдоглав, заредил съм се с самообладание ", сподели пред Българска национална телевизия Карлос Насар.
 Насар е сигурен на 99% за Париж 2024
Насар е сигурен на 99% за Париж 2024

Българската суперзвезда оглави световнтаа класация

Тежката травма ще му попречи да взе участие на международното състезание в Саудитска Арабия (2-17 септември).

" Четири месеца ще се възвръщам при най-хубавия случай. Може и повече. Ще бъда прецизен, с цел да не го скъсам отново. Не желая да разясня по какъв начин се стигна до травмата, не е на подготовка ", сподели още 18-годишният европейски първенец.

" Задължително ще съм на Олимпиадата в Париж, единствено Господ да ми дава здраве, тъй като колкото и да си мощен, на тези надпревари печелят здравите, а не мощните. Ще стана олимпийски първенец. Това е обещанието, което дължа и на треньора ми, който загубихме декември месец (б.р. - Илиян Илиев умря ненадейно на 57-годишна възраст). Бъдете сигурни, че ще нарпвя всичко допустимо, с цел да съумея ", добави Карлос Насар.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР