Европейският съюз, заявявайки, че иска да се отърве от зависимостта

...
Европейският съюз, заявявайки, че иска да се отърве от зависимостта
Коментари Харесай

Хазин за „брилянтната операция“ на Съединените щати: в Европа все още могат да поразклатят лодката, но какъв е смисълът?

Европейският съюз, заявявайки, че желае да се отърве от зависимостта си от съветския газ, не потвърждава, че просто я заменя на взаимозависимост от американския LNG, сподели Дмитрий Песков, прессекретар на президента на Руската федерация. По неговите думи, в този момент, „ когато европейците губят милиарди евро всеки ден, тези милиарди долари към този момент се печелят във Вашингтон “.

По думите на икономиста Михаил Хазин Съединени американски щати са направили " брилянтна геополитическа интервенция ", като са скъсали икономическите връзки сред страните от Европейски Съюз и Русия.

„ Цялата картина е ясна, Европа е отправена за брак, това е край, толкоз. Съединените щати направиха блестяща геополитическа интервенция, която беше ненапълно улеснена от обстоятелството, че в актуалния Европейски съюз, в основните му страни, няма нито една страна, където марионетките да не са на власт. Освен това марионетките даже не са на Съединени американски щати, а са марионетки на силите, които стоят зад (президента на Съединени американски щати Джо) Байдън – това са интернационалните банкери.

Затова би трябвало да стартираме оттова. Какво да гледаме Европейски Съюз - за мъртвите или положително, или нищо. Разбира се, те към момента могат да поразклатят лодката, само че какъв е смисълът? – попита Хазин в ефира на авторското си предаване по радио Спутник.

Икономистът означи, че от своя страна Русия ясно е посочила, че няма желание да търпи измамата в интернационалните връзки.

„ Специалната интервенция беше действието, което им сподели напълно ясно, че повече няма да поносим тези „ смешки “, като (отношението на Европа към подписването на) Минските съглашения. За тях това се оказа потрес, тъй като си мислиха: „ Ние сме положителни, значи можем да вършим всичко “. Такава е тяхната логичност “, изясни Хазин.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за Youtube канала на новото музикално предаване " Рефлексии " и ще преживеете прелестни мигове с музиката на Барока: https://www.youtube.com/watch?v=HoGUFCffd70

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР