Европейският съюз трябва незабавно да реагира. В противен случай в

...
Европейският съюз трябва незабавно да реагира. В противен случай в
Коментари Харесай

Джефри Сакс пред “Ди Велт”: Тиранин като Търмп разбира само от твърд език

Европейският съюз би трябвало неотложно да реагира. В противоположен случай в това отношение европейците ще изгубят надзор. Съединени американски щати не могат просто да санкционират непознати компании, това не може да бъде. То е тъпчене на интернационалното право, разпоредбите на Световната комерсиална организация и е в несъгласие с решението на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации за Иран.
Ето за какво Европейски Съюз би трябвало да води борба, споделя в изявление за в. “Ди Велт”. американският икномист Джефри Сакск.

Тръмп погазва интернационалното право, а Европейски Съюз би трябвало да заплаща? Така Европейски Съюз става за посмешище. Действително не й наподобява на Европа извиването на ръце при глобите против Иран и рухването на колене, с цел да се реализиран изключения при налагането на американските наказателни мита. Агресивната политика на Тръмп е същински тест за Европа и тя във всички случаи би трябвало да го издържи, безапелационен е то, споделя още бащата на валутния ръб в България.

Тиранин като Тръмп схваща единствено корав език. Трябва ли Съединени американски щати постоянно да тиранизират Европейски Съюз? Ако в този момент Европа не окаже опозиция, то в бъдеще тя няма да бъде одобрявана съществено в интернационалната политика. Отстъпи ли в този момент Европа, в бъдеще Съединени американски щати постоянно ще й постановат волята си, безапелационен е той.

Европа би следвало да пренебрегва глобите. Европейските предпрятия би трябвало да продължат да подписват покупко-продажби с Иран. И в случай че Съединени американски щати се противопроставят, повярвайте ми – те няма да го създадат, то тогава Европейски Съюз би трябвало да се обърне към Световната комерсиална организация, Организация на обединените нации и Съвета за сигурност на Организация на обединените нации. В последна сметка иде тирада за световен спор. Съветът за сигурност е на страната на Европа, Русия и Китай също, показва Сакс.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР