Европейският съюз трябва да се откаже от измамните кошмари за

...
Европейският съюз трябва да се откаже от измамните кошмари за
Коментари Харесай

Орбан настоя: ЕС трябва да се откаже от кошмарите за Съединени европейски щати

Европейският съюз би трябвало да се откаже от " лъжливите кошмари " за Съединени европейски щати. За това настоя министър председателят на Унгария Виктор Орбан, обещавайки да отбрани християнските полезности на страната си и да се бори против квотите за заселване на мигранти на Брюксел, оповестява " Ройтерс ".

Орбан, който е неприкрит националист и герой против имиграцията, завоюва трети следващ 4-годишен мандат през предишния месец и към този момент е най-дългогодишният министър председател в посткомунистическата история на Унгария.

Неговата популистка изразителност и безапелационна рецензия към политиките на Европейския съюз сложиха Орбан в спор с по-старите, западни страни членки на Общността, само че му завоюваха безапелационна победа вкъщи, откакто неговата националистическа линия се оказа добре призната от гласоподавателите.

В първата си тирада в новия парламент, който през днешния ден официално го избра за министър-председател, Орбан съобщи, че новото му държавно управление ще построи " християнска народна власт ".

Той даде обещание да подтиква растежа и конкурентоспособността и да обърне негативните трендове в демографията. " Ще се противопоставим на наложителните квоти за заселване на мигранти... и ще се борим за отбрана на границите ", зарече се той.

" Европейски Съюз би трябвало да се откаже от лъжливите кошмари за Съединени европейски щати; Европейски Съюз би трябвало да се завърне в действителността. Като първа стъпка би трябвало да промени мисленето си за миграцията ", настоя унгарският министър председател.

Орбан също по този начин съобщи, че епохата на демократичната народна власт е завършила.

" Заменихме провалилата се демократична народна власт с християнска народна власт от 21 век, която подсигурява свободата и сигурността на хората ", разяснява мощният човек в Унгария пред Народното събрание. Той е на власт от 2010 година

" Тя поддържа обичайния фамилен модел на един мъж и една жена, потиска антисемитизма и дава късмет за напредък ", добави той. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР