Европейският съюз по своя вина загуби Русия, сега Москва го

...
Европейският съюз по своя вина загуби Русия, сега Москва го
Коментари Харесай

Лавров: Русия разглежда ЕС като неприятелско обединение

Европейският съюз по своя виновност загуби Русия, в този момент Москва го счита за неприятелско обединяване . Това съобщи съветският външен министър Сергей Лавров в изявление за изданието aif.ru, оповестено във вторник на уеб страницата на съветското дипломатическо ведомство и представено от ТАСС.

" Европейският съюз " изгуби " Русия. Но той самият е отговорен за това. В края на краищата точно страните-членки на Европейски Съюз и водачите на самия съюз намерено декларират нуждата от нанасяне на Русия, както те се показаха, на " стратегическо проваляне ". Те напомпват незаконния режим в Киев с оръжия и муниции, изпращат инструктори и наемници в Украйна. Поради тези аргументи считаме Европейски Съюз за неприятелско обединяване ", сподели министърът.

Той акцентира, че съветската страна е направила нужните заключения от тази обстановка. Според него в отговор на враждебните стъпки Москва ще работи " твърдо, в случай че е належащо, ръководейки се от националните ползи на Русия и общоприетия в дипломатическата процедура принцип на взаимност ".
 И Лукашенко вижда на хоризонта Трета международна война - с нуклеарни пожари
И Лукашенко вижда на хоризонта Трета международна война - с нуклеарни пожари

" Русия ще употребява нуклеарните си оръжия, в случай че се притеснява от проваляне в Украйна "

Лавров изясни, че Русия ще взема решения за бъдещето на разговора с Европейския съюз въз основа на ползите, залегнали в. " Ако европейците в един миг се откажат от антируския си курс и изберат взаимно оправдателен разговор с Русия, ние ще разгледаме техните оферти и ще вземем решения, съобразени с нашите национални ползи, такива, каквито бяха утвърдени от съветския президент Владимир Путин в новата Концепция за външната политика на Руската федерация ", сподели ръководителят на съветската дипломация.

Той добави, че географията на задграничните му пътувания се е трансформирала и в този момент тя отразява " съветските цели на интернационалната сцена ", които са заложени в новата Концепция за външна политика.
 Лавров възнамерява среща с китайския си сътрудник
Лавров възнамерява среща с китайския си сътрудник

Подчерта положителните двустранни връзки
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР