Европейският съюз планира да санкционира двете дъщери на руския президент

...
Европейският съюз планира да санкционира двете дъщери на руския президент
Коментари Харесай

ЕС планира да санкционира двете дъщери на Путин

Европейският съюз възнамерява да глоби двете дъщери на съветския президент Владимир Путин. Това описаха пред " Уолстрийт джърнъл " осведомени с самодейността дипломати. Този ход ще добави най-близките членове на фамилията на съветския водач към възходящия лист от лица, глобени в отговор на съветската инвазия в Украйна.

Очаква се администрацията на Джо Байдън да разгласи наказания против дъщерите на Путин тази седмица, обявиха представители на Съединени американски щати.

Представители на Европейски Съюз оповестиха детайлности за нови ограничения по-рано във вторник. Те включват възбрана за импорт на съветски въглища, ограничение на достъпа на съветски превозвачи и кораби в блока, ограничавания, ориентирани към олигарсите и техните фамилии, както и блокиране на износа на някои високотехнологични машини.

Путин има две дъщери от някогашната си брачна половинка Людмила Путина, по данни на Кремъл. Не е известно дали има други деца и не може да се разбере дали дъщерите, против които ще бъдат ориентирани глобите на Европейски Съюз, са тези, за които той обществено е признал, че е родител.

През 2013 година двойката разгласи края на 30-годишния им брак. Следващата година Кремъл удостовери, че съветският президент е финализирал развода със брачната половинка си, някогашна стюардеса на съветския народен транспортьор " Аерофлот ". Това бе първият бракоразвод на настоящ съветски водач от Петър Велики насам. Путин разгласи, че решението за раздялата е било взаимно.

Дъщерите на двойката значително стоят на отдалеченост от публичното внимание. Много руснаци не знаят по какъв начин наподобяват.

През 2020 година представителят на президента Дмитрий Песков сподели пред кореспонденти, че Путин не обръща внимание на изявленията за персоналния му живот и здравословно положение. Руският президент нормално изяснява нежеланието си да разкрива детайлности за околните си, като показва, че това е " въпрос на сигурност и предпочитание да резервира анонимността на околните си, с цел да могат да водят естествен живот ", заяви ТАСС през същата година.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР