Европейският съюз обсъжда налагане на санкции на дъщери на руския

...
Европейският съюз обсъжда налагане на санкции на дъщери на руския
Коментари Харесай

ЕС може да наложи санкции на дъщерите на Путин |

Европейският съюз разисква налагане на наказания на дъщери на съветския президент Владимир Путин от брака му с Людмила Путина, оповестяват " Уолстрийт джърнал " и сп. " Тайм ", като цитират неназовани източници.

Предложеният лист, който към момента би трябвало да бъде утвърден от европейските държавни управления и може да се промени преди този момент, включва и десетки други лица, в това число политически фигури, магнати и членове на техните фамилии, както и няколко пропагандисти, написа " Тайм ".

Налагането на наказания на дъщерите на Путин, Катерина и Мария, е значително алегоричен ход, защото не е ясно дали те имат обилни активи отвън Русия, само че има за цел да притегли вниманието на президента. Животът на дъщерите на съветския водач му е затулен в загадка, те имат разнообразни момински имена, а Кремъл в никакъв случай не е потвърждавал имената им и не е разгласил техни фотоси като възрастни.

През 2015 година Путин разкри някои детайлности за дъщерите си, в това число че и двете дами са приключили съветски университети и приказват няколко езика.

Мария Воронцова, по-голямата му щерка, е съсобственик на компанията Nomenko, която взе участие в съветския план за най-вече частни вложения в опазването на здравето, настояват осведомени. Катерина Тихонова управлява институт за изкуствен интелект към Московския държавен университет.

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков е коментирал пред " Тайм " в текстово известие, че не е осведомен с предлагането и ще изчака да види какво ще бъде оповестено публично.

Европейски Съюз също по този начин възнамерява да се насочи към повече от дузина субекти от отбранителния бранш и четири банки, които са били отрязани от световната система за разплащания SWIFT, само че към момента не са били изцяло глобени, в това число ПАО " ВТБ Банк ". 

Пакетът от наказания би трябвало да бъде утвърден от всички 27 държави-членки на Европейски Съюз.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР