Европейският съюз (ЕС) е готов да реагира оперативно, ако експортът

...
Европейският съюз (ЕС) е готов да реагира оперативно, ако експортът
Коментари Харесай

ЕС е готов да реагира оперативно, ако експортът бъде засегнат от ограниченията на САЩ


Европейският съюз (ЕС) е подготвен да реагира оперативно, в случай че експортът му бъде обиден от рестриктивните мерки от страна на Съединени американски щати. Това съобщи прессекретарят на Европейската комисия Маргаритис Схинас на брифинг в понеделник.

„ От Европейския съюз имаме вяра, че търговията може и би трябвало да бъде печеливша за всички. Ние имаме вяра също по този начин, че търговията би трябвало да бъде открита и почтена, учредена на правила. Европейският съюз е подготвен да реагира бързо и по подобаващ метод, в случай че нашият износ бъде обиден от каквито и да са ограничаващи търговски ограничения от страна на Съединени американски щати “, разяснява той изказването на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп за това, че Брюксел се отнася нечетно към Вашингтон във връзка с търговията.

Президентът на Съединени американски щати през днешния ден заплаши да се изправи против Европейския съюз, поради „ доста нечетната “ комерсиална политика по отношение на Съединени американски щати.

„ Имах доста проблеми с Европейски Съюз и те могат да прераснат в нещо доста огромно от тази позиция, от комерсиална позиция “, сподели Тръмп по-рано, представен от Ройтерс. „ Ние не можем да внасяме нашия артикул. Много, доста е мъчно. И все пак те изпращат техния артикул на нас – без налози, при доста ниски налози. Това е доста непочтено “, добави президентът.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР