Европейският съюз е склонен да отложи датата на излизане на

...
Европейският съюз е склонен да отложи датата на излизане на
Коментари Харесай

ЕС е склонен да удължи преговорите с Великобритания за Brexit

Европейският съюз е податлив да отсрочи датата на излизане на Англия от Европейски Съюз, оповестява организация TACC, като се базира на английския вестник The Daily Telegraph, представен от " Фокус ".
Президентът на Франция Еманюел Макрон е декларирал, че е подготвен да отсрочи периода за Brexit, избран за 31 октомври, а Европейската комисия добави, че удължаването на договарянията „ сигурно е опция “.
Официалното удостоверение за тази информация към момента няма, само че това е очевидно намаляване на позицията на Европейски Съюз преди началото на интензивните договаряния за излизането на Обединеното кралство от съюза, планувани за септември.
Предлагайки да разшири договарянията, Европейски Съюз има намерение да отслаби причините на английския министър-председател Борис Джонсън. Той продължава да поддържа позицията, че Лондон ще напусне Европейски Съюз на 31 октомври, със или без договорка. От друга страна английските евроскептици считат, че тази позиция показва суматоха в Брюксел и, че тактиката на Джонсън се отплаща.
Британският министър председател продължава да упорства за унищожаване на защитната уговорка за ирландската граница, която съгласно него може да бъде сменена от други „ други възможности “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР