Европейският съюз, ако е необходимо, ще намери начин да заобиколи

...
Европейският съюз, ако е необходимо, ще намери начин да заобиколи
Коментари Харесай

ЕС ще одобри 50 милиарда евро за Украйна със или без Унгария, обеща фон дер Лайен

Европейският съюз, в случай че е належащо, ще откри метод да заобиколи ветото на Виктор Орбан и да утвърди специфичния фонд от 50 милиарда евро за Украйна, сподели Урсула фон дер Лайен във вторник.

Пакетът, който има за цел да даде на Киев финансова поддръжка до 2027 година и да запълни възходящия обществен недостиг на държавното управление, се задържа от Унгария, задънена улица, която остави Брюксел на процедура без пари за войната- раздрана нация.

След в средата на декември, когато Орбан извърши опасността си и провали единомислещото гласоподаване, водачите на Европейски Съюз са подготвени да се съберат още веднъж на 1 февруари, с цел да дадат повторно на по този начин наречения Механизъм за Украйна пробвайте.

" Мисля, че е доста значимо да се ангажираме с всички 27 държави-членки на Европейския съюз, за ​​да осигурим 50 милиарда евро за четири години за Украйна ", сподели президентът на Европейската комисия пред група медии, в това число Euronews, по време на Световния стопански конгрес (WEF) в Да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР