Европейският съвет ще заседава утре извънредно заради кризата с Украйна,

...
Европейският съвет ще заседава утре извънредно заради кризата с Украйна,
Коментари Харесай

Европейският съвет се събира утре на извънредно заседание заради кризата с Украйна

Европейският съвет ще заседава на следващия ден изключително поради рецесията с Украйна, заяви ръководителят на институцията Шарл Мишел, съобщи Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия-Украйна 663
Употребата на мощ и насила за смяна на границите няма място в нашия век, показва той в писмо до държавните и държавните ръководители на страните от Европейския съюз. Мишел благодари за показаното единение в последните дни и за бързото одобряване на новите наказания против Русия.

Руските нападателни дейности нарушават интернационалното право и териториалната целокупност и суверенитета на Украйна. Те подкопават европейската сигурност, прибавя той.

Важно е да останем единни и решителни, и дружно да определим общия метод към тези дейности, приканва Мишел. Той прецизира, че на следващия ден вечер на присъственото съвещание ще бъдат разисквани опциите за отбрана на интернационалния ред, за отговор на съветските дейности, както и за спомагателна поддръжка за Киев. 

Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия-Украйна 663  Полският президент Анджей Дуда: Може да забраним достъпа на съветските жители до страната ни Полският президент Анджей Дуда: Може да забраним достъпа на съветските жители до страната ни  Лондон ще усили военната си поддръжка за Киев Лондон ще усили военната си поддръжка за Киев  Москва даде обещание мощен и мъчителен отговор на американските наказания Москва даде обещание мощен и мъчителен отговор на американските санкции
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР