Европейският пазар се нуждае от проекта Северен поток-2, тъй като

...
Европейският пазар се нуждае от проекта Северен поток-2, тъй като
Коментари Харесай

Европа се нуждае от Северен поток-2, вярва Путин

Европейският пазар се нуждае от плана " Северен поток-2 " , защото потреблението на газ пораства и запасите на континента се изчерпват .

Това съобщи президентът на Русия Владимир Путин по време на конференция след диалози с финландския си сътрудник в Сочи, оповестяват международни организации.

" Ключовото тук е, че потреблението на газ се усилва и Европа не е изключение. Само " Газпром " усили доставките си за Европа с 13%. В същото време газовите запаси в европейските страни, Норвегия, Англия, се изчерпват ", сподели Путин.

 Путин и Меркел: Газ, Украйна, Сирия, бежанци Обновена
Путин и Меркел: Газ, Украйна, Сирия, бежанци

Сделка бежанци против газ?

Той добави, че Русия е най-благоприятен снабдител на газ за европейската стопанска система поради размера и дистанцията.

Руският водач разяснява и други тематики.

Путин счита, че западните наказания са безсмислени и контрапродуктивни . Според него срещата с Доналд Тръмп е била потребна, само че никой не чака всички проблеми да бъдат позволени единствено с два часа диалози.

НАТО приближава военната си инфраструктура до съветската граница . В отговор Русия би трябвало да укрепи своята инфраструктура, предизвести президентът на Русия. По думите му НАТО отхвърля да разисква с Москва правила за военните полети.

 Британски изтребители в Румъния вдигнати поради съветски самолети в Черно море
Британски изтребители в Румъния вдигнати поради съветски самолети в Черно море

В момента Обединеното кралство има четири изтребителя
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР