Европейският парламент ще започне разследване срещу британския политик Найджъл Фаражпо

...
Европейският парламент ще започне разследване срещу британския политик Найджъл Фаражпо
Коментари Харесай

Европарламентът разследва Фараж за укрити дарения

Европейският парламент ще стартира следствие против английския политик Найджъл Фаражпо сигнал за укрити дарения в размер на 450 000 лири (512 000 евро), оповестява “Политико “.Председателят на Народното събрание Антонио Таяние поискалпозиция от петчленния Консултативен комитет, наблюдаващ кодекса на държание на депутатите, дали Фараж е направил нарушавания.

Миналата седмица английската тв стратегия " Четвърти канал " заяви, че Фараж е получил подаяние от 450 000 лири от застрахователния магнат Арън Бенкс, който е съосновател на групата “Напусни Европейски Съюз “. Тя водеше акцията за „ Брекзит “. Сред даренията били кола с водач, пътувания до Съединени американски щати и първокласна къща в богаташкия лондонски квартал " Челси ".

Говорител на Бенкс удостоверил за даренията и за тяхната цел пред Би Би Си. Той е обяснил, че е било въпрос на чест да се помогне на Фараж. Британският политик е декларирал, че това е персонален въпрос и че той не заявил полученото пред Европарламента, тъй като му предстояло да напусне политиката и да стартира нов живот в Съединени американски щати.

Найджъл Фараж към момента е член на Европейския парламент. Основаната от него “Партия на Брекзит “ има всички шансове да завоюва европейските избори във Англия.
if (viewWidth <= 736) { document.write( "


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР