Европейският музикален фестивал Варна 2020 се отлага за по-късно, съобщиха

...
Европейският музикален фестивал Варна 2020 се отлага за по-късно, съобщиха
Коментари Харесай

Европейският музикален фестивал Варна 2020 се отлага за по-късно, но има приятна изненада

 Европейският музикален фестивал Варна 2020 се отсрочва за по-късно, оповестиха уредниците му.  Ето какво се показва в информация до Varna24.bg :  

" Уважаеми другари на музикалното изкуство, заради заплахата от разпространяване на COVID-19 и въведеното в България изключително състояние, Европейският музикален фестивал Варна 2020 се отсрочва за по-късно през годината. Ще ви осведомяваме за новите дати на концертите незабавно, когато изискванията се трансформират. Всички закупени билети важат без презаверка за новите дати, които бъдат обявени.

Тази пролет няма да се срещнем в залите, само че огромната музика постоянно може да бъде с нас, без значение дали сме в концертната зала, или у дома. Бъдете виновни, останете у дома, дано останем свързани с музиката! 

На днешния ден трябваше да се случи първият концерт от Европейския музикален фестивал Варна 2020 - концертът на хитовия саксофонен квартет " Signum " от Германия и мултиперкусиониста Алексей Герасимец. Приемете като благопожелание за здраве нашия музикален привет с осъществяване на четиримата саксофонисти.

https://www.youtube.com/watch?v=VVkcOIomG3E 

Приятно и отговорно слушане! "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР