Европейският клубен шампион Ливърпул започна подготовката си за следващия сезон,

...
Европейският клубен шампион Ливърпул започна подготовката си за следващия сезон,
Коментари Харесай

Кои са основните играчи в Ливърпул според Клоп?

Европейският клубен първенец Ливърпул стартира подготовката си за идващия сезон, а мениджърът Юрген Клоп уточни четирима от явилите се 16 футболисти за първата подготовка като играчи, които може да дадат нов образ на отбора. Става въпрос за Алекс Окслейд-Чембърлейн, младия гений Райън Брюстър, които предишния сезон имаха тежки травми, Джо Гомес и Адам Лалана.

" Ако Окс остане здрав, той е нов състезател за нас. Същото важи за Райън, който е огромен гений. Той ще играе значима роля. Джо Гомес и Адам Лалана също са като нови играчи. След толкоз проблеми предходната година, тези момчета могат да дадат друг образ на тима, тъй като имат доста качества ", съобщи немският експерт на първата подготовка, на която се появи и новото попълнение Сеп ван ден Берг. 17-годишният холандец е висок 189 сантиметра и е малко по-нисък от своя съотечественик Вирджил ван Дайк.

Мърсисайдци ще изиграят седем контроли по време на подготовката, която стартират с инспекция против градския противник Транмиър идния четвъртък. След това им следва мач с Брадфорд преди заминаването на турне в Съединени американски щати.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР