Европейският и световен клубен шампион Байерн Мюнхен е изненадващият нов

...
Европейският и световен клубен шампион Байерн Мюнхен е изненадващият нов
Коментари Харесай

Байерн Мюнхен преговаря с испански национал от Реал

Европейският и международен клубен първенец Байерн Мюнхен е изненадващият нов любимец за подписа на Лукас Васкес от Реал Мадрид, написа „ AS “. 29-годишният испанец има контракт с „ лос бланкос “ единствено до края на сезона и умерено може да договаря с други клубове.

Смята си, че от Реал са провели диалог с крилото за удължение на договора му, като изданието разказва срещите сред двете страни като „ позитивни “, макар че окончателното съглашение към момента е надалеч.

Намерението на юношата на Реал постоянно е било оставането му на „ Сантиаго Бернабеу “, само че защото клубът за момента не му предлага желаните от него условия, може да го подтикне да си търси ново предизвикателство.

Треньорът на отбора Зинедин Зидан е обожател на играта на Васкес, само че управлението на отбора избира да даде път на по-младите играчи като Родриго или Винисиус Жуниор, които съгласно тях ще играят значима роля за бъдещето на клуба.

Един възможен трансфер в Байерн Мюнхен ще се гледа като позитивна стъпка за испанския национал. Васкес играе като дясно крило, само че през този сезон Зидан го върна и на позицията десен бек, на която той се оправя също толкоз добре.

В момента обаче при „ баварците “ Бенжамен Павар и Буна Сар играят на тази позиция. Васкес обаче може да размени Дъглас Коста в по-предни позиции, защото бразилецът ще се завърне в Ювентус, когато наемът му изтече в края на сегашния сезон.

Bayern Munich in talks with Madrid's out of contract versatile Lucas Vázquez
— AS English (@English_AS)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР