Европейският и испански клубен шампион Реал Мадрид обяви официално, че

...
Европейският и испански клубен шампион Реал Мадрид обяви официално, че
Коментари Харесай

Проблем със сърцето праща още един ас на Реал Мадрид в лазарета

Европейският и испански клубен първенец Реал Мадрид разгласи публично, че главният десен бек на отбора Даниел Карвахал ще отсъства от терените за неопределен срок. Причината не е типична травма, а вирус, който е засегнал перикардата му - мембраната към сърцето. Съответно националът на Испания ще пропусне освен дуела с Еспаньол, а “неопределен период”, който може да бъде даже повече от месец, осведомят медиите в Испания.

Official | Carvajal out of Espanyol game due to viral infection. pic.twitter.com/bu92rVNbVd
— Real Madrid Info (@RMadridInfo) September 30, 2017
“Марка” изяснява, че се чака Карвахал да отсъства месец и половина, тъй като характерното при тази болест е, че е нужно цялостно възобновяване, макар че самото заболяване не е толкоз рисково и с вярно лекуване процесът ще е сполучлив.

Not what @realmadriden fans want to hear!

Carvajal has been ruled out indefinitely.

https://t.co/BTVYKzV7Ye pic.twitter.com/YSxV3soofD
— MARCA in English (@MARCAinENGLISH) September 30, 2017
Така казусът с контузените в Реал Мадрид се задълбочи в допълнение - в лазарета са още Гарет Бейл, Карим Бензема, Тео Ернандес и Марсело. Срещу Еспаньол се чака измежду титулярите да стартира тоталния дебютант Ашраф Хакими на мястото на Карвахал, а Начо да застане на левия бек, както беше против Борусия (Дортмунд) през седмицата в Шампионска лига.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР