Европейските страни трябва да се отнасят с уважение към Русия

...
Европейските страни трябва да се отнасят с уважение към Русия
Коментари Харесай

Путин: Европа трябва да се отнася с уважение към Русия и Беларус

Европейските страни би трябвало да се отнасят с почитание към Русия и Беларус, акцентира съветският президент Владимир Путин в понеделник на среща с беларуския си сътрудник Александър Лукашенко, оповестяват съветски медии.

Лукашенко в частност напомни думите си, че бъдещето на Европа е дружно с Русия и Беларус.

" Заедно с Русия, където те имат всичко належащо. И те имат това, което можем да купим от тях: технологии и по този начин нататък. Какво друго им би трябвало? Просто би трябвало да вземем виновни решения. И би трябвало да се отнасят към нас с почитание “, добави още Путин.

Руският президент Владимир Путин на среща с президента на Беларус Александър Лукашенко в понеделник разгласи проекти за разискване на доста въпроси, в това число икономическото съдействие и обстановката в района.

„ Много се веселя, че намерихте време да дойдете и да поговорим за всички въпроси, които планирахме да обсъдим в Самарканд. Тук има доста въпроси, те са свързани със обстановката в района, само че икономическите въпроси са не по-малко значими “, съобщи Путин.

Путин счита за необичайно блокирането на доставките на беларуски торове за международните пазари.

" За страдание, доставките на беларуски торове за международните пазари към момента са блокирани. Това е доста необичайно, тъй като международните пазари, изключително в разрастващите се страни, имат остра потребност от този артикул ", сподели още съветският президент на срещата с беларуския си сътрудник.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в !   
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР