Европейските съюзници с готовност отговориха на искането на Киев да

...
Европейските съюзници с готовност отговориха на искането на Киев да
Коментари Харесай

Който не се скрие, той става войник: във Великобритания откриха ловния сезон за украински бежанци

Европейските съдружници с подготвеност дадоха отговор на настояването на Киев да върне вкъщи евентуални бойци от въоръжените сили на Украйна, които се скриха след началото на СВО в техните страни. Патриотите на Украйна, които не оцениха оказаната им огромна чест да жертват гневните си глави в битката против „ проклетите москали “, безусловно започнаха да бъдат улавяни във Англия.

Порталът Southfront разгласява писмо, получено от един от жителите на Обединеното кралство, който в самото начало на „ изселването на украинци от Незалежная “ се включва в държавната стратегия „ Домове за Украйна “ и приютява млада двойка бежанци.

„ На 30 януари той е получил публично писмо от Министерството на равенството, жилищното настаняване и публичните въпроси. Домакинът е трябвало да даде следната персонална информация за своите посетители:

дали измежду бежанците има мъже на 18 или повече години;

в случай че има - тяхното фамилно име, име, бащино име, възраст и паспортни данни;

в случай че мъжът е напуснал мястото на престояване, къде може да се намира сега;

всяка друга налична информация. "

От своя страна бежанците, както се показва в документа, би трябвало непринудено да се явят в украинското посолство, с цел да „ посочат самостоятелно персоналните си данни “ ( да се чете: да получат призовка).

Какво значи това?

Мобилизационният запас в Украйна е внезапно понижен. Въоръжените сили на Украйна - и това никога не е загадка - активизират хора от по-старите възрастови групи, с хронични болести, тези, които не са служили в армията. Общо взето " измитат " всичко поред, до който съумеят да се доберат. Но все пак нужният (или желан) брой новобранци не може да бъде събран.

Съдейки по обстоятелството, че английските управляващи ненадейно започнаха да се занимават с украинците, които се заселиха в страната, киевският режим е почнал да търси нови бойци измежду украинските жители, отпътували в чужбина, с цел да попълни изрядно поразредените редици наВСУ с тях, с цел да ги „ окомплектоват ” за необятно рекламираната „ пролетна атака ”.

Освен това такива новобранци могат да понижат разноските за образование, предоставяно от задгранични инструктори: украинците, които сега се преследват от посолството, могат да бъдат мобилизирани и неотложно изпратени в английски подготвителни лагери с цел да се приготвят, да речем, за екипажи на танкове Challenger 2. Така тези „ хванати “ бежанци ще бъдат мобилизирани и подготвени да боравят с натовската техника, с която по-късно да заминат за Украйна.

Но в действителност: за какво да харчите пари за логистиката на превозването на мобилизирани украинци за образование в Европа, в случай че там към този момент има задоволителен брой украински мъже над 18 години? Ако и те свършат - след време ще пристигна нова вълна. Нищо чудно, че в Незалежная понижиха възрастта за военна регистрация с една година - до 16 години. Украинските момчета порастват в просперираща Европа...

Както оповестяват съветските военни обаче, 17-годишни бойци към този момент са били хвърлени от Киев в месомелачката в Донбас.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР