Европейските и натовските стандарти за летателни часове на военните пилоти

...
Европейските и натовските стандарти за летателни часове на военните пилоти
Коментари Харесай

Военната авиация не изпълнява стандарта за летателни часове

Европейските и натовските стандарти за летателни часове на военните водачи - 180 часа на година, не се извършват, от време на време един водач реализира единствено два до четири полета на година. Това сподели бригаден военачалник Димитър Иванов, пълководец на авиобаза " Крумово " пред Българска национална телевизия във връзка злополуката с боен хеликоптер преди ден, при която починаха двама военнослужещи, а трети беше ранен.

Причината за дребното полети е неналичието на финансиране. " Армията не се поддържа финансово и материално - положение е сериозно – ние сме армията на сериозния най-малко и на границата да стават от ден на ден произшествия ", сподели военният пълководец и добави, че парите не доближават нито за елементи, нито за гориво.

" След този случай ще преразгледаме положението (на техниката) ", сподели ръководителят на звеното, т. к. авиобазата е останала с една машина по-малко, предопределена за гасене на пожари. Това " изисква дълбока оценка отсега нататък по какъв начин ще продължи активността ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР