Европейските фенове на Jeep вече могат да направят поръчка за

...
Европейските фенове на Jeep вече могат да направят поръчка за
Коментари Харесай

Jeep стартира поръчките за Avenger 4xe и специалното издание The North Face Edition

Европейските почитатели на Jeep към този момент могат да създадат поръчка за новия Jeep Avenger 4xe и извънредното издание The North Face Edition. С тези два нови модела Jeep акцентира уговорката си към модерната електрификация и предлагането на достоверното чувство за завършения, особено за марката. Създаден за актуалните авантюристи, Avenger 4xe показва Jeep в нова светлина – мощен, софтуерно модернизиран и съгласуван с природата.

Jeep Avenger 4xe – новото лице на електрическите SUV

Новият Jeep Avenger 4xe е създаден върху хибридна система с 48V електрическо зареждане и турбо бензинов мотор от 1,2 литра, който създава 136 к.с. Мощността се добавя от два електрически мотора с 21 киловата, ситуирани начело и откъм гърба, като това задвижване обезпечава на автомобила великолепно сцепление и дарба за задвижване на всички колела. Тази настройка разрешава на Avenger 4xe да работи в напълно електрически режим при ниски скорости, като поддържа отлична горивна успеваемост и ниски излъчвания.

С оптималната скорост от 194 км/ч и ускоряване от 0 до 100 км/ч за 9,5 секунди, Avenger 4xe слага нов стандарт в хибридните SUV модели. Заедно с устойчивото си задвижване, моделът се отличава с разширени благоприятни условия за офроуд, с помощта на повишен клиренс, офроуд ъгли и висока проходимост, което го прави подобаващ за всевъзможни терени.

The North Face Edition – съвършената композиция от устойчивост и жанр

Jeep и The North Face сплотяват напъните си в създаването на лимитираното издание The North Face Edition, основано особено за феновете на приключенията и проучванията навън. Дизайнът на The North Face Edition е въодушевен от планините и предлага неповторими елементи, които припомнят за природата и планинарския дух. Автомобилът ще бъде създаден в лимитирана серия от 4806 броя – алегоричен брой, който отразява височината на Монблан, най-високата планина в Европа.

Това лимитирано издание включва специфичен комплект за новите притежатели – The North Face Explore Pack, който съдържа палатка, раница и бутилка вода с логото на двете марки. Освен практичните аксесоари, The North Face Edition се отличава с образни детайли, като цветова палитра в нюанси Storm, Volcano и Snow, основани да се слеят с естествената среда, както и акценти в отличителния златист цвят Summit Gold. 17-инчовите черни алуминиеви джанти със златни елементи, както и седем-гнездовата решетка на Jeep допълват достоверния външен тип на автомобила.

Разширени благоприятни условия и технологии за всеки терен

Jeep Avenger 4xe предлага усъвършенствана система за задвижване на всички колела, която обезпечава отлични резултати както на офроуд терени, по този начин и в градски условия. Системата включва разнообразни режими на шофиране, приспособени за характерни условия – Auto, Snow, Sand & Mud и Sport, които разрешават на водачите да употребяват цялостния капацитет на автомобила според от терена и изискванията.

Технологичното съоръжение на Avenger 4xe също е впечатляващо. Моделът разполага с мултимедийна система с 10,25-инчов екран, който интегрира информационно-развлекателни функционалности и данни за шофирането. Също по този начин, адаптивният круиз надзор и Hill Descent Control обезпечават спомагателна сигурност и надзор на автомобила по стръмни скатове и при придвижване на по-трудни терени.

Интериор за комфорт и функционалност

Avenger 4xe Upland и The North Face Edition оферират вътрешен интериор, който съчетава комфорт и функционалност. Седалките са направени от издръжливи, миещи се материали, които устоят на излагане на прахуляк, тиня и вода – идеални за дейния живот на авантюристите. Освен това, автоматизираният климатичен надзор и модерните функционалности за сигурност като огледало с автоматизирано затъмняване, автоматизирани дълги светлини и електрическа ръчна спирачка вършат всяко пътешестване удобно и несъмнено.

Jeep продължава да утвърждава своята водеща позиция в SUV сегмента и да поддържа електрическата подвижност с Avenger 4xe и The North Face Edition – два модела, които сплотяват нововъведения и почитание към природата в един вълнуващ дизайн.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР