Европейски проект, който подпомага родители да мотивират децата си да

...
Европейски проект, който подпомага родители да мотивират децата си да
Коментари Харесай

Европроект подпомага родители да мотивират децата да спортуват

Европейски план, който подкрепя родители да стимулират децата си да спортуват, бе показан през днешния ден пред медиите в Информационен център " София - европейска столица на спорта ".

Присъстващите бяха осведомени с програмата към Европейската комисия под наслов " Таекуон-до за мозъка: отбрани черен колан в полезности " (Taekwon-do for the mind: " Get black belt in Values " ) с номер 603016-EPP-1-2018-1-BG-SPO-SSCP от Централен полицейски таекуон-до клуб.

В продължение на година и половина тя ще основава и развива модели, които ще разрешат потреблението на полезностите на Таекуон-До отвън залата, като приобщи за идеята и родителите на участващите в плана деца на възраст сред 7 и 11 години. Партньорски организации са Hellenic Quadrathlon Federation (Гърция) и Taekwon-Do club Ahac (Словения).

Ръководителят на плана Бисер Манчев от България, Денис Драпич от Словения и Панайотис Яламас от Гърция обясниха през днешния ден на конференция детайлности за идните действия.
 Презентация
Презентация " Таекуон-до за мозъка: отбрани черен колан в полезности " притегля вниманието в неделя

Ръководителят на плана Бисер Манчев от България, Денис Драпич от Словения и Панайотис Яламас от Гърция ще показват в елементи бъдещите дейности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР