Европейската седмица на мобилността е добър повод да обърнем внимание

...
Европейската седмица на мобилността е добър повод да обърнем внимание
Коментари Харесай

Колите и футболът - Други



Европейската седмица на подвижността е добър мотив да обърнем внимание на епидемията от футболисти, включващи се в обществените медии до момента в който карат. Cпрете се бе, хора!

Когато едно занятие изисква присъединяване на ръцете и краката ви е добре и мозъкът ви да е съпричастен със ставащото към вас. И не гледайте, че и Неймар го снимат зад кормилото. На запад публицистите обичат да тормозят богаташите с въпроса: "Кога за последно сте се отказвали от водача си и сте карали самичък кола?”.

Когато Неймар го снимат да кара, концепцията е да покажат, че е един тип “човек от народа”. За да постигнете стремежи от Неймар PR-ефект в България би трябвало да се включвате директно от градския превоз.

Ако е безусловно неотложно да снимате до момента в който шофирате, то си набавете стойка за телефон, с цел да не го държите в ръка или дайте на някой да ви снима.

Българските футболисти не могат да си разрешат медиен отдел да им прави профилите в обществените мрежи. Затова ще прибавя няколко съвета по тематиката.

- Не се снимайте с Ламбургини, в случай че не сте си купили Ламбургини или нямате рекламен контракт с Фолксваген. Имате по-голям късмет да впечатлите някого, в случай че съумеете да подкарате селска каруца, в сравнение с в случай че позирате до нечие Ферари или Бугати. Ако някое возило ви впечатлява - просто снимайте колата.

- Избягвайте да попадате в един кадър с алкохол, цигари, пури, наргилета и сходни. От вас би трябвало да излиза дим единствено до момента в който спринтирате на терена.

- Ако нямате концепция какво да публикувате - слагайте фотоси от тренировки и мачове. Споделяйте материалите от формалните профили в мрежите на тима ви. Не забравяте да ни покажете моментите, в които сте се отличили на терена. Ако сте се докопали до трофей или някакво отличие - хвалете се с него. Ако вие не го вършиме - няма кой!

- Снимайте се със съотборниците си. Изследване, платено от америкаското държавно управление, твърди, че една мажоретка се възприема за по-красива, в случай че е в компанията на други мажоретки (Да! За такива нелепости се харчат парите на данъкоплатците). Независимо от това какъв брой великодушна е била към вас природата - като тим сте по-силни и на терена и в обществените мрежи.

- На селфита пред огледалото в банята се смеят към този момент даже младежите. Намерете по-интересен метод да демонстрирате мускулите и коремните си преси.

- Усмихвайте се! Психолозите настояват, че един и същи човек се възприема като по-симпатичен, в случай че е ухилен.

- Раздавайте подписи обилно и се снимайте с последователи. Те ще се похвалят на другари и родственици, даже на тези, които не са чували за вас. Така разширявате фенската маса.

- Така или другояче, пътувате доста. Покажете забавни гледки от пътешествията си. Туризмът се радва на голяма известност в обществените мрежи, наред с домашни любимци, залези/изгреви, манджи, деца и сходни. До гуша ни е пристигнало от тях, само че но по някаква причина не можем да спрем да ги гледаме.

- Не публикувайте обиди към противниците си. Когато показвате почит към съперника, успехите са по-големи и загубите са по-малки.

- Никой не върви в мрежите да чете “Война и мир”. Съобщенията ви би трябвало да си къси и ясни. Една фотография коства хиляда думи. Последното изследване на ФИФА за обществените медии твърди, че две-трети от наличието обвързвано с футбола, което се споделя се състои от фотоси. Така че - щрак, щрак!

Накрая подсещам, че с цел да спрете тематиката за футбола и обществените медии, формалните страници на Левски и ЦСКА във Facebook би трябвало да задминат тези на Лудогорец и Берое по брой почитатели. Някои от вас възразиха, че статистиките на Фейса съдържат прочут брой фиктивни профили. Това е по този начин, само че това важи за всички тимове по света с идентична мощ. Маркетинг команията, която прави ранглистата на футболните клубове по силата им в мрежите признава единствено половин милион от двата на Стяуа.
Рекламодателите не се лъжат - те си купуват точната информация. За да вършат пари от обществените мрежи, клубовете имат потребност от действителните си почитатели. Нежеланието на тифозите на Левски и почитателите на ЦСКА да следват тимовете си в формалните им профили е забавна особеност. Към този миг Левски има 65 375, ЦСКА 28 469, Лудогорец 96 624, Берое 69 712.

Ако към този момент сте дали своят вот срещу мен и за тимовете си и се чувствате безпомощни, ще ви подскажа че на страниците се дава опция да поканите приятелите си да харесат тима ви. Успех!

Левски - https://www.facebook.com/levskiofficial/

ЦСКА - https://www.facebook.com/cskasofiaofficial/
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР