Европейската прокуратура обяви, че разследването на ТЕЦ-ове в България е

...
Европейската прокуратура обяви, че разследването на ТЕЦ-ове в България е
Коментари Харесай

Емил Димитров - Ревизоро: Предстоят много тежки дни за енергетиката, ще останем без част от нея

Европейската прокуратура разгласи, че следствието на ТЕЦ-ове в България е поради фалшифицирани данни за парникови излъчвания.

" Естествено продължение на стартират развой от предишно държавно управление, които започнаха казуса да се спре част от енергетиката в България и след време да плащаме безценен ток.

Предполагам, че най-после ще останем или без част от енергетиката, или ще стартира тайно разпределение коя Топлоелектрическа централа да работи и коя - не.

И най-после, тъй като ще останат топлофикации в доста градове, ще би трябвало или страната да ги купи, или да ги национализира, или да се чуди на кого да ги даде да ги ръководи ", съобщи някогашният министър на околната среда и водите Емил Димитров пред BGonAir.

 

Той посочи, че има протокол, който споделя по какъв начин би трябвало да се понижат излъчванията по отношение на 1990 година Всяко дружество има излъчвания, които излъчва и въз основа на тях има квоти, които би трябвало да получи гратис или да заплати. Когато успееш да намалиш излъчванията, плащаш по-малко квоти. Има служби, които ревизират какво е изгорено, има и верификатор, който атестира.

 

" Ние, с цел да не си решим казуса в България, сме сезирали Европа, та нима тя ни го реши по някакъв метод. Ще видите по какъв начин неприятно ще го реши ", сигнализира Димитров.

 

Гостът посочи, че Европрокуратурата се съмнява, че тези фабрики са бълвали повече излъчвания, в сравнение с са заявили и че въз основа на механизма, който работи в цяла Европа, сертифицирани у нас компании може би са съдействали, само че това е доста мъчно да се потвърди.

 

" Ние декларирахме, че ще спрем ужасно доста мощности и излъчвания въз основа на по-скорошна година, в сравнение с трябваше. Ние бяхме доста добре във връзка с излъчванията, само че някой я стартира тази война. Реши, че би трябвало да се хареса в Европа, обвърза го с ПВУ и в този момент би трябвало да се спрат избрани фабрики, с цел да може другите да работят и да реализираме резултат. Не знам с какъв брой е злоупотребено тъкмо, само че в България има неприятен въздух ", акцентира Димитров. Той означи, че няма по какъв начин да се спрат топлофикации, тъй като хората ще излязат на улицата. И добави, че се пробват да закрият два от ТЕЦ-овете, които не са държавни, с цел да можем да влезем в квотите.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР