Европейската космическа агенция (ESA) за първи път от 11 г.

...
Европейската космическа агенция (ESA) за първи път от 11 г.
Коментари Харесай

Европейската космическа агенция търси нови космонавти

Европейската галактическа организация (ESA) за първи път от 11 година ще стартира през март набиране на нови космонавти. Това се споделя в известие на организацията, представено от изданието tass.ru.
„ За първи път от 11 година ESA търси нови космонавти. Тези новобранци ще работят взаимно с настоящите космонавти, когато Европа влезе в нова епоха на асимилиране на космоса ” – се отбелязва в официалното съобщение. От организацията пояснили, че заявки ще бъдат одобрявани от 31 март до 28 май. След това ще стартира развой за сортиране на претендентите.
От ESA призовали дамите по-активно да аплайват. „ Ние се стремим да разтеглим гендерното многообразие в нашите редове ” – декларирали от организацията. „ Ние би трябвало да гледаме по-широко, в сравнение с преди. ”
„ Този развой на набиране е първа крачка и аз с неспокойствие очаквам опцията да следя по какъв начин в околните години организацията ще се развива във всички области на галактическите проучвания и нововъведения дружно с нашите интернационалните сътрудници ” – се цитират в известието думите на генералния шеф на ESA Йохан-Дитрих Вьорнер.
Превод: Ганчо КАМЕНАРСКИ
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР