Европейската комисия ще предложи утре мерки за разнообразяване на доставките

...
Европейската комисия ще предложи утре мерки за разнообразяване на доставките
Коментари Харесай

ЕК подготвя нови санкции срещу Москва и настоява за ограничаване на доставките на руски енергоносители


Европейската комисия ще предложи на следващия ден ограничения за нашарване на доставките на сила в Европейски Съюз, с цел да ограничи вноса на енергоносители от Русия. Това заяви ръководителят на комисията Урсула фон дер Лайен.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 1957
Тя означи, че Европейска комисия работи за обезпечаване на отбрана за потребителите от растящите цени на силата. Трябва да се отървем от зависимостта от съветските изкопаеми горива, съобщи Фон дер Лайен. По нейните думи утрешните оферти ще обзет обезпечаването на газ, както и развиването на инфраструктура, годна за транспорт на водород.

Председателят на Европейска комисия прикани за всеобщи вложения във възобновима сила и за повишение на енергийната успеваемост, в това число с потреблението на изкуствен интелект. По нейните думи делът на газа и въглищата в силата, употребена в Европейски Съюз, е огромен и това ще се промени. Делът на възобновимите ще се увеличи фрапантно, съобщи Фон дер Лайен.

Тя заяви, че комисията приготвя нови наказания против Москва, като в същото време ревизира за " пробойни " във към този момент въведените европейски ограничаващи ограничения. Фон дер Лайен регистрира, че признатите до момента наказания са довели до срив на съветската стопанска система.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР