Европейската комисия съобщи, че след преговорите с Еърбиенби (Airbnb), платформата

...
Европейската комисия съобщи, че след преговорите с Еърбиенби (Airbnb), платформата
Коментари Харесай

Airbnb вече изпълнява изцяло изискванията на Еврпосъюза

Европейската комисия заяви, че след договарянията с " Еърбиенби " (Airbnb), платформата е подобрила и изяснила изцяло метода, по който показва предложенията за настаняване на потребителите и тези оферти в този момент подхождат на условията на правото на Европейски Съюз за отбрана на потребителите.

Дружеството прегледа всички претенции, отправени от Еврокомисията и националните управляващи за отбрана на потребителите да съобрази своята активност и условия за прилагане напълно с разпоредбите на Европейски Съюз, се показва в известието.

Вече при търсене на благоприятни условия за нощувка с определени дати потребителите виждат общата цена на страница с резултати, в това число всички използвани наложителни такси (например за обслужване, разчистване и локални данъци). Вече няма изненадващи наложителни такси, които се появяват на страниците по-късно.

Дружеството ясно разграничава дали дадена оферта за настаняване е пусната на пазара от хазаин, който е частно лице, или от експерт.

Освен това дава на своя уебсайт леснодостъпна връзка към платформата за онлайн решение на разногласия и всички нужни данни за уреждането на разногласия.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР