Европейската комисия съобщи, че издава разрешение за достъп до пазара

...
Европейската комисия съобщи, че издава разрешение за достъп до пазара
Коментари Харесай

Официално: Ваксината на Янсен срещу коронавирус получи достъп до европейския пазар

Европейската комисия заяви, че издава позволение за достъп до пазара на Съюза на имунизацията против на " Янсен "  - европейски представител на сдружението " Джонсън и Джонсън ". Това е четвъртата ваксина против новата болест, получила европейски пазарен достъп.
По-рано през днешния ден Европейската организация по медикаментите и означи, че до момента тази ваксина е изпитана на 44 000 души. Доказано е, че две седмици след имунизацията при 67 на 100 от имунизираните е предотвратено тежко боледуване.
 Европейска комисия: Проблемите на Johnson&Johnson няма да нарушат снабдяването с ваксина Европейска комисия: Проблемите на Johnson&Johnson няма да нарушат снабдяването с ваксина
Производствени проблеми с имунизацията на JohnsonJohnson в Съединените щати няма да се отразят като цяло на снабдяването в Европейс...
Ваксината се предлага за хора, навършили пълноправие. Страничните резултати са леки до умерени - отмалялост, зашеметяване, мускулни болки и главоболие - и отминават до няколко дни, посочи лекарствената организация.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР