Европейската комисия призова днес политиците в Румъния да не намесват

...
Европейската комисия призова днес политиците в Румъния да не намесват
Коментари Харесай

ЕК опровергава румънския премиер: Няма различни класи европейски граждани

Европейската комисия прикани през днешния ден политиците в Румъния да не намесват Европейски Съюз в своите вътрешни разногласия. Призивът бе провокиран от мнения на румънския министър председател Виорика Дънчила, съгласно която " не би трябвало към този момент да има жители от първа и от втора употреба в Европейски Съюз ", заяви Българска телеграфна агенция.

" Тези, които настояват това, би трябвало да знаят, че в случай че има един ръководител и една институция, които непрекъснато намерено приказват за потребността от свързването на Изтока и Запада, това са Европейската комисия и нейният началник Жан-Клод Юнкер ", съобщи представител на комисията. " Работим за това никой да не бъде забравян, работим по въпроси като особеното качество на храните. Тези, които оспорват това и вършат сходни изказвания, би трябвало да ни следят по-внимателно ", добави той.

" Разбирам, че има доста политика и ползи в Румъния, само че да оставим тези въпроси настрани. Всеизвестно е какво сме създали за доближаването на Изтока и Запада ", добави представителят.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР