Европейската комисия призова България, Гърция, Кипър, Литва, Люксембург, Румъния и

...
Европейската комисия призова България, Гърция, Кипър, Литва, Люксембург, Румъния и
Коментари Харесай

Еврокомисията призова Гърция и България да актуализират картите на риска от наводнения

Европейската комисия прикани България, Гърция, Кипър, Литва, Люксембург, Румъния и Словакия да актуализират своите карти на опасността и риска от наводнения, както се изисква от Директивата за наводненията (2007/60/ЕО).

В изпратените публични уведомителни писма Европейската комисия отбелязва, че картите на опасността от наводнения би трябвало да обгръщат географските региони, които могат да бъдат наводнени, до момента в който картите на риска от наводнения би трябвало да показват евентуалните негативни последствия, свързани с тези сюжети за наводнения. Тези карти следва да бъдат основа за правене на проекти за ръководство на риска от наводнения.
Наводненията и имунизацията - първите задания на новото държавно управление
Новият Министерски съвет организира първото си съвещание през днешния ден. " Първата и съществена задача на днешната среща е да обсъдим последствията от н...
Прочети повече
Държавите членки трябваше да уведомят Комисията за актуализациите, които са създали на съответните си карти, до декември 2019 година Крайният период за информиране на Комисията за прегледа и актуализирането на тези карти изтече през март 2020 година, напомня БГНЕС.

Още от БАЛКАНИ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР