Европейската комисия представи днес опровержение в седем точки на кампанията,

...
Европейската комисия представи днес опровержение в седем точки на кампанията,
Коментари Харесай

ЕК представи изчерпателно опровержение на унгарската кампания срещу имиграцията

Европейската комисия показа през днешния ден опровергаване в седем точки на акцията, подхваната от унгарското държавно управление по въпроса с имиграцията.

Истината е следната: не желаеме въведеждането на наложителни квоти за разселване на мигранти. Разселването би трябвало да остане на доброволна основа, съобщи представител на комисията. Европейска комисия поддържа отбраната на границите и няма никакво желание да предлага издаване на филантропични визи. Комисията не работи с неправителствени организации за поощряване на миграцията. Държавите в Европейски Съюз сами вземат решение дали желаят да одобряват законни имигранти. Средствата, отпускани от Европейски Съюз, не са свързани с поощряване или възпрепятстване на миграцията, добави представителят.

Съжаляваме, че би трябвало да създадем това опровергаване, само че хората би трябвало да знаят истината. Тези данни ще бъдат публикувани и на маджарски език, разчитаме на медиите те да доближат до хората в Унгария, добави представителят.

Миналата седмица Европейска комисия дефинира като дезинформация акцията на унгарските управляващи, която внушава, че ръководителят на комисията Жан-Клод Юнкер и финансистът Джордж Сорос работят за обновяване на наложителните квоти за мигранти в Европейски Съюз. Будапеща твърди, че Европейски Съюз има намерение да ограничи опциите на страните за защита на личните им граници и да улесни притока на мигранти. Другите изказвания на унгарските управляващи са, че Европейски Съюз обезпечава спомагателни средства за организациите, подкрепящи мигрантите, както и за самите мигранти, достигнали Европа.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР