Европейската комисия одобри предложената от българския евродепутат от ГЕРБ Андрей

...
Европейската комисия одобри предложената от българския евродепутат от ГЕРБ Андрей
Коментари Харесай

ЕК одобри програма на ГЕРБ: Обновяват километражите при технически преглед

Европейската комисия утвърди препоръчаната от българския евродепутат от ГЕРБ Андрей Новаков стратегия против манипулирането на километражите, оповестиха от пресцентъра на партията.

Предложението на стойност 1.25 милиона евро, носещо името O.R.E.L, е получило оценка „ B “ - с единица по-ниско от оптималната допустима. Предстои програмата да бъде заложена в Бюджет 2018 на Европейския съюз и да стартират подготвителни дейности за нейното използване.

Програмата O.R.E.L планува основаването на единна осведомителна система, която да сплотява данните, събирани по време на годишните механически прегледи на всички моторни транспортни средства и да разрешава тяхната обмяна в Европейски Съюз. Така показанията за пробег на всички използвани коли, микробуси или камиони ще бъдат обновявани по време на годишния механически обзор и ще са налични на основан за задачата уебсайт.

Това е второто следващо предложение от българския евродепутат Андрей Новаков, което получава утвърждение и финансиране от Европейска комисия. Първото бе програмата A.L.E.C.O, която финансира стажовете на млади бизнесмени от България и останалите страни-членки, в Съединени американски щати, Сингапур и Израел.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР