Eвропейската комисия /ЕК/ потвърди, че е получила българския план за

...
Eвропейската комисия /ЕК/ потвърди, че е получила българския план за
Коментари Харесай

EK получи българския план за възстановяване и устойчивост?

Eвропейската комисия /ЕК/ удостовери, че е получила българския проект за възобновяване и развиване и до два месеца ще се произнесе.

Общият период на процедурата е общо 4 месеца. Тук се планува и срокът за подаване на документи от българска страна. Има още два месеца.

След като проучва, Европейска комисия ще реши каква активност ще финансира и по какъв начин ще подкрепи миньорите .

Припомняме ви, че у нас. Недоволните пробиха полицейската обсада край автомагистрала „ Струма “ и излязоха на пътя. От рано сутринта през днешния ден полиция и жандармерия се опитваше до осуети опитите на недоволни служащи и синдикалисти да блокират автомагистралата. Още сутринта, край Топлоелектрическа централа „ Бобов дол “, протестното шествие беше спряно от полиция, а протестиращите бяха заставени да оставят колите си.

Шествието продължи с патриотични песни пешком до разклона за автомагистрала „ Струма “, преди Дупница. Синдикалисти и служители на реда пробваха да договарят, само че опитите останаха несполучливи. Стигна се до напрежение, а протестиращите пробиха полицейската обсада . Около 200 са протестиращите енергетици и миньори.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР